Vår Personvernerklæring

Vennligst les disse personvernreglene nøye før du bruker Nettstedet vårt

Innledning

Ved ‘VI’, ‘OSS’ og/eller ‘VÅR’ forstås i denne Personvernerklæringen eierne av denne nettsiden toppcasinonorge.com (heretter kalt ‘Nettstedet’) samt våre datterselskaper, lokale avdelinger og eventuelle tilknyttede enheter.

Vi er opptatt av å respektere og beskytte privatlivet ditt og vi gjør vårt beste for å sikre dine følsomme data. Denne personvernerklæringen beskriver, hvilken type opplysninger vi kan samle inn om deg og hvordan vi vil bruke dem.

Disse personvernreglene utgjør en vesentlig del av våre Vilkår for Bruk og gjelder for din bruk av dette Nettstedet samt tjenestene som tilbys her. Ved å benytte Nettstedet godtar du samtlige vilkår og betingelser i denne Personvernerklæringen. I motsatt fall bør du umiddelbart forlate Nettstedet og slutte å bruke tjenestene.

Opplysninger vi samler inn

Ved å bruke Nettstedet gir du oss rett til å innhente dine personlige og ikke-personlige (anonymiserte) data.

Personopplysningene vi kan samle inn, lagre og gjøre bruk av omfatter:

  • Informasjon av personlig karakter som du frivillig sender til oss eller overfører til andre i forbindelse med din kommunikasjon på Nettstedet, samt informasjon du oppgir når du abonnerer på våre nyhetsbrev (herunder navn og e-postadresse)
  • Stedsrelatert informasjon som samles inn automatisk og i prinsipp kan brukes til å identifisere personen din (herunder vertsnavnet til enheten som sørger for internett-tilgang, IP-adresse, informasjonskapsel-ID, tidspunkt for økten din m.fl.).

Vi kan samle inn, lagre og behandle visse ikke-personlige (anonymiserte) tekniske data som overføres av din datamaskin for å forstå våre kunders behov og således forbedre Nettstedets funksjonalitet, slik at du får en bedre brukeropplevelse (bl.a., hvilken nettleser og hvilket operativsystem som kjører på enheten din, språkinnstillinger, tilgangstider osv.). Disse dataene er også nødvendige for å analysere hvordan du benytter Nettstedet.

Rettslig grunnlag for å håndtere dine personopplysninger

I den grad dine personopplysninger er beskyttet av EUs databeskyttelseslov (GDPR) må det foreligge rettslig grunnlag for at vi skal kunne innhente og behandle dine sensitive data. Dette rettslige grunnlaget ligger i våre berettigede interesser som består i at vi trenger brukeropplysninger for å kunne forbedre og videre utvikle Nettstedet. Vi streber etter at våre forpliktelser og interesser i denne sammenhengen ikke kommer i konflikt med dine rettigheter til personvern og sikkerhet, og etter at våre berettigede interesser og dine personvernrelaterte rettigheter respekteres like mye.


Markedsføring

Vi kan kontakte deg via ulike elektroniske kanaler, så som e-post, tekstmeldinger, nyhetsbrev o.l. i forbindelse med Nettstedet og dets tjenester og tilbud (kampanjer og lojalitetsprogrammer som kan være av interesse for deg). Du har rett til når som helst å trekke tilbake ditt samtykke til behandling av dataene dine for direkte markedsføringsformål.

Informasjonskapsler

Nettstedet vårt bruker såkalte Cookies eller ’informasjonskapsler’. Det er små filer som plasseres i nettleseren din når du surfer på Internett og som hjelper å gjenkjenne deg ved at de samler og lagrer nødvendig informasjon om deg, om dine aktiviteter og innstillinger.

Det brukes følgende typer informasjonskapsler som hjelper oss å spore internettrafikk og gjøre Nettstedet vårt stadig bedre:

  • Midlertidige informasjonskapsler (session cookies) som kun lagres under én nettleserøkt for å sikre normal funksjon av systemet og som blir slettet umiddelbart etter at nettleseren lukkes.
  • Vedvarende informasjonskapsler (persistent cookies) som lagres på enheten din i en viss tidsperiode og slettes ikke når du lukker nettleseren. Dette hjelper oss å gjenkjenne deg ved påfølgende besøk;
  • Ytelses- og målretting informasjonskapsler (performance and targeting cookies) fra tredjepartsselskaper, nemlig fra tilknyttede leverandører som overvåker og analyserer din tilgang til og interaksjon med Nettstedet vårt (Google Analytics, Google Dynamic Remarketing, Google AdWords, Facebook-produkter, Hotjar osv.).

Dessuten kan Nettstedet inneholde nettvarder (beacons), widgets o.a. ting som også samler inn anonymiserte data om nettleseraktivitetene dine. Vi anvender slike løsninger som en del av Nettstedets normale drift, for å få statistikk om dine vaner og preferanser og tilpasse våre tjenester til dine personlige behov. Informasjonen som således samles inn på våre vegne hjelper til med å tilby tekniske diagnose- og analyseverktøy.

Hvordan endre innstillinger for Cookies

De fleste nettlesere gjør det mulig å styre dine Cookies (informasjonskapsler) vha. nettleserinnstillinger. Du kan endre dem for å slette gamle og/eller å takke nei til nye informasjonskapsler. Se www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org for å finne ut mer om cookies og om hvordan du stiller inn dine preferanser med hensyn til informasjonskapsler i nettleseren din.

Overføring av personopplysninger

Vi vil ikke utlevere, overføre eller avsløre dine personopplysninger til tredjepart, bortsett fra som beskrevet nedenfor.

Overføring av dine personopplysninger til tredjepart kan kun skje i følgende tilfeller: når vi må dele viss informasjon med våre datterselskaper/avdelinger og tilknyttede enheter; når det kreves ved lov eller rettskjennelse; i den utstrekning det er nødvendig av sikkerhetsmessige hensyn, dvs. for å beskytte kundene våre. Således kan vi kun utlevere dine personlige opplysninger til andre med ditt samtykke og/eller dersom vi er forpliktet til dette iht. lovbestemmelser. Når det gjelder våre utenlandske datterselskaper og tilknyttede enheter, kan lovgivning og regelverk i deres land avvike fra tilsvarende lover og regler i EU, men i alle fall vil dine personopplysninger behandles i samsvar med de høyeste sikkerhetsstandardene som gjelder innenfor selskapsgruppen.

Informasjonen vi har samlet inn om deg kan også overføres til tredjeparter som er etablert i andre jurisdiksjoner. Som regel gjelder dette land som ikke er med i EU og hvor sikkerhetsstandardene generelt anses å være lavere enn i EU-landene. Det vil si at du gir ditt samtykke til at vi kan bruke, lagre og behandle dine personlige data utenfor EØS. Hvis dette er tilfelle, garanterer vi at alle dataene dine vil beskyttes i henhold til alle EU-kravene.

Hvordan vi beskytter personopplysninger

Vi har iverksatt hensiktsmessige sikkerhetstiltak for å forebygge eventuell tap, endring eller ulovlig bruk av dine personopplysninger og for å forhindre uautorisert tilgang til dem. Derfor begrenser vi så vidt mulig tilgangen til brukernes sensitive data for de ansatte, tilknyttede selskaper og tredjeparts leverandører som trenger dette av forretningsmessige årsaker. Dette gjør at hver person som søker tilgang til noens personlige data er underlagt taushetsplikt og våre instruksjoner.

Også tar vi passende tiltak ved mistanke om overtredelse, misbruk eller ulovlig bruk av dine personopplysninger ved å informere vedkommende tilsynsmyndigheter, dersom og i den utstrekning vi er lovpålagt å gjøre det.

Hvor lenge vi lagrer informasjonen din

Vi vil oppbevare persondataene dine så lenge vi er lovpålagt å gjøre det. Hvis det ikke er et lovkrav for oss å beholde dataene, vil vi bare lagre dem så lenge det er behov.


Eksterne lenker

Nettstedet vårt kan inneholde lenker, plug-ins og applikasjoner som sender deg videre til tredjeparts nettsider. Når du klikker på slike koblinger, tillater du tredjeparts leverandører å hente og dele informasjon om deg. Vi gjør oppmerksom på at disse nettsidene kan ha sine egne regler og rutiner, vi ikke har kontroll over, og på at vi ikke er ansvarlige for deres innhold eller pålitelighet. Derfor anbefaler vi at du gjennomgår personvern- og sikkerhetsreglene for hver tredjepartsnettside du vil besøke før du følger en ekstern lenke her på Nettstedet.

Dine rettigheter

I henhold til GDPR har du en rekke rettigheter som du kan utøve gratis:

  • Retten til innsyn i og korrigering av dine personopplysninger. Det innebærer at du har rett til å få utlevert en kopi av dine personopplysninger som er lagret hos oss og å få personopplysninger om deg korrigert eller supplert, hvis du mener de er feil hhv. mangelfulle.
  • Retten til å bli gjemt. I noen tilfeller kan du be oss om å slette eller fjerne noen informasjon om deg, hvis du mener at den ikke skal vises. Du kan også kreve at vi sletter eller fjerner dine personopplysninger, når du har benyttet deg av din rett til å protestere mot behandlingen.
  • Retten til å fremme innsigelse, dvs. å protestere mot behandling av dine personopplysninger. I alle tilfeller hvor vi behandler opplysningene dine på grunnlag av våre berettigede interesser, kan du alltid protestere mot behandlingen.
  • Rett til å begrense behandlingen. I enkelte tilfeller kan du kreve at dine personopplysninger ikke lenger blir brukt til visse formål.
  • Retten til dataportabilitet. Du har lov til å få utlevert dine personopplysninger i et vanlig brukt maskinlesbart format. Såfremt det er trygt og teknisk mulig, kan slike data flyttes direkte til en annen tjenesteleverandør.
  • Retten til å klage over behandlingen.

Hvis du ønsker å utøve noen av disse rettighetene, vennligst kontakt oss på e-postadressen nedenfor.

Hvordan kontakte oss

Hvis du har spørsmål, kommentarer eller ønsker i forbindelse med denne Personvernerklæringen, ta gjerne kontakt med oss på [email protected]

Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert 11. april 2022.

Back to top